Canglory technology (China)  LTD

Διαδικασία κατασκευής μούχλας με έγχυση Μέρος II

Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-02-26 14:42:21    Hits: 17

3. Mold κατασκευή

 

1. Το πρόγραμμα, ηλεκτρόδια αφαίρεση

 

Μετά την ο σχεδιασμός καλουπιού έχει ολοκληρωθεί, είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα CNC σύμφωνα με τις συνθήκες επεξεργασίας του κάθε συστατικού και αν θα απομακρυνθεί με την επεξεργασία EDM ηλεκτρόδιο.

 

 

 

2. Machining

 

Η μηχανουργική κατεργασία του καλουπιού περιλαμβάνει μηχανική κατεργασία CNC, EDM μεταλλοτεχνίας, μηχανική κατεργασία κοπής σύρμα, διάτρηση βαθιά τρύπα και ούτω καθεξής. Μετά την η βάση καλούπι και τα υλικά παραγγέλλονται, το καλούπι είναι μόνο στο υλικό τραχύ κατάσταση επεξεργασίας ή μόνο χάλυβα. At αυτή τη φορά, μια σειρά από μηχανική επεξεργασία πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με την πρόθεση του σχεδιασμού του καλουπιού για να κάνουν διάφορα μέρη.

 

 

 

\\ ΕΠΔΠ μεταλλοτεχνίας, ο υπολογιστής ψηφιακού ελέγχου, δηλαδή , κέντρο κατεργασίας CNC, απαιτήσεις της περιλαμβάνουν διάφορες διαδικασίες κατεργασίας, επιλογής των εργαλείων, κατεργασία παραμέτρους και ούτω καθεξής.EDM κατεργασίας είναι ηλεκτρική μηχανική κατεργασία απαλλαγής, η οποία είναι μια μηχανική κατεργασία διαδικασία που χρησιμοποιεί ηλεκτρική εκκένωση να διαβρώνουν τα υλικά με το απαιτούμενο μέγεθος, έτσι ώστε μόνο αγώγιμα υλικά μπορεί να κατασκευαστεί. ηλεκτρόδια Η που χρησιμοποιούνται είναι γενικά από χαλκό και γραφίτη. 

 

 

 

 

 

\\ ΕΠΔΠ μεταλλοτεχνίας

 

 

 

3.Fitter συγκρότημα 

 

 

 

Η εφαρμοστή διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία κατασκευή καλουπιών, και οι ανάγκες εργασίας να τρέχει μέσα από την όλη διαδικασία καλουπιού κατασκευής. \\ ΕργασίαnFitter, κατάλληλα μούχλα συναρμολόγηση, τόρνευση, φρεζάρισμα, λείανση, διάτρηση και είναι όλα καλά. 

 

 

 

4.

Mold εξοικονόμηση και στίλβωσης 

 

 

 αποταμίευσης και στίλβωση

Mold είναι η επεξεργασία των μερών καλουπιού από υλικά εργαλείο όπως γυαλόχαρτο, πέτρα πετρελαίου και πάστα διαμάντι μετά το καλούπι υφίσταται επεξεργασία με CNC, EDM και καλύτερη φυσική κατάσταση, και πριν από το καλούπι συναρμολογείται.

 

 2a2e43dcb91a4f58af6b7803522ec77b_2.jpg 

 

Fourth , επιθεώρηση καλούπι και μούχλα δοκιμή

 

 

 

1.

Mold επιθεώρηση 

\\ διεργασίαn Η της δοκιμής μούχλα και συναρμολόγηση είναι στην πραγματικότητα μια διαδικασία επιθεώρησης καλούπι.

in συναρμολόγηση το κατάλληλο καλούπι, μπορείτε να ελέγξετε αν το κόκκινο χάπι είναι στη θέση του, αν η δαχτυλήθρα είναι ομαλή, και αν οι παρεμβαίνει μούχλα.

 

 

 

 2.

Trial

 

 Μετά την το καλούπι κατασκευάζεται, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση του καλουπιού και κατά πόσον η δομή του πλαστικού τμήματος είναι καλό, είναι απαραίτητο να πάει στη μηχανή ένεση για να ελέγξετε τη μούχλα.

Through η δοκιμή μούχλα, μπορείτε να καταλάβετε την κατάσταση της μήτρας κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων της μπύρας και αν η δομή του πλαστικού μέρος είναι καλό.

 

 5.

Modification και Τροποποίηση

 

 Μετά την το καλούπι δοκιμάζεται, οι αντίστοιχες αλλαγές που έγιναν σύμφωνα με τις συνθήκες δοκιμής. \\ ΝΙΝ Επιπλέον, αφού ο μηχανικός επιβεβαιώνει τα πλαστικά μέρη, η δομή των πλαστικών μερών θα πρέπει επίσης να αλλάξει ανάλογα.

Καθώς με το καλούπι έχει γίνει, όλες οι αλλαγές είναι πιο ενοχλητική, και μερικές φορές ακόμα πιο δύσκολο από ό, τι επαναλάβει, και ο καλύτερος τρόπος για αλλαγή πρέπει να βρεθεί, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη κατάσταση.

  

 

 

\\ εξακρίβωση στοιχείων η στατική μελέτη, ο μούστος διαρθρωτικές αλλαγές να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την κατάσταση της μήτρας, αν το νερό, δαχτυλήθρα, και πώς μπορείτε να αλλάξετε τα πιο εύκολα, κλπ, μπορεί να κάνει τις σχετικές αλλαγές στην περίπτωση του συνδυασμού των σχετικών πληροφοριών, και να συμβουλεύεται τους συναδέλφους της ομάδας μούχλα εάν είναι απαραίτητο. . 

 

 

Processing του συστήματος ψύξης: 

 

 

\\ εξακρίβωση στοιχείων η επεξεργασία του συστήματος ψύξης (γεώτρησης και μεταφοράς νερού), το προϊόν γενικά απαιτεί ότι η μεταφορά του νερού των εμπρόσθιων αναγκών καλουπιού προς επεξεργασία, όταν στέλνεται το πρώτο δεδομένων τροποποίηση καλουπιού, και οι ανάγκες πίσω τη μεταφορά νερού μούχλα να υποστούν επεξεργασία μετά εκδίδεται το δεύτερο δεδομένων τροποποίηση του καλουπιού.Whether ή να μην έχει μεγάλη επίδραση στην παραγωγή μπύρας, όπως η παραγωγή PC υλικό μπύρας (στην περίπτωση των θερμών παραγωγή μπύρας πετρελαίου), δοκιμάστε να το ανοίξετε πριν από την πρώτη δοκιμή του καλουπιού. 

 

 

 

Therefore, διάφορες περιπτώσεις θα πρέπει να εξετάζεται στο δομικού σχεδιασμού αντλώντας στάδιο, και ο φόρτος εργασίας των τροποποίησης καλουπιού πρέπει να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε το άνοιγμα της μεταφοράς νερού μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, και το μέγεθος της μπύρας μπορεί να προσδιοριστεί όσο το δυνατόν συντομότερα. 

 

 

 

 

 

 

Six, συντήρηση μούχλα 

 

 

Επειδή τα έργα καλούπι υπό υψηλή θερμοκρασία και υψηλή πίεση, και είναι σε επαφή με τον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πολύ εύκολο να παράγουν σκουριά, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να διατηρηθεί το καλούπι καλά, και είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν κατά \\ πετρελαίουnrust και βούτυρο όταν δεν μπύρα γίνεται. 

-\\ ΝΙΝ Επιπλέον, λόγω της ορισμένες διάρκεια ζωής του χάλυβα καλούπι και την παράλογη σχεδιασμό της δομής μήτρας, ορισμένες απότομη και λεπτές δομές χάλυβα ή η δαχτυλήθρα του κυλίνδρου μπορεί να ραγίσει και διάλειμμα, και πρέπει να διατηρηθεί και να επισκευαστεί συνεχώς στο μετέπειτα συντήρηση.

 

Προηγούμενος:

Επόμενο: No